Team.

Niels Reijnders

Owner / Creative Director

Niels heeft echt overal een oplossing voor. Gaat voor iedere uitdaging, heeft altijd een antwoord, op welke vraag ook. Creatief, scherp en altijd met een helder doel: het maximale bereiken voor zijn opdrachtgevers. Impact maken. Raakt naast de juiste creatieve snaar ook altijd de juiste mensen. Verbinder, verduidelijker.

Annette Reijnders

Illustrator / Copywriter / Projectmanager

Visueel en tekstueel verbinden. Dat kan Annette als geen ander. Illustraties die je verrassen, infographics die het juiste verhaal vertellen en copy die je raakt. De kers op de taart, en vaak net de twist die een design of campagne maakt. Door precies aan te voelen waar het zwaartepunt ligt, of juist de nuance gemaakt kan worden. Sfeermaker, deskundige en verbinder.

Frank Hopmans

Frank Hopmans Strateeg / Client Service Director

Praat veel, maar luistert stiekem nog beter. Ideeënfabriek. Vaak iedereen al een stap voor, doorziet complexe vraagstukken en maakt ze graag simpel. Betrokken, gepassioneerd en resultaat-gedreven. Het belang van de opdrachtgever staat centraal. Challenged iedereen om het nog mooier of beter te maken dan verwacht. Gezelschapsdier, merkenbouwer, vraagbaak.

Marcel Ligtvoet

Designer / Creative

Altijd gelijk raak, de designs van Marcel. Klasbak. Aan een half woord heeft hij genoeg, hij voelt direct aan welke vormgeving past bij de betreffende opdrachtgever of het betreffende project. Onder druk op zijn best. Krappe deadline of niet, hij is er altijd met de juiste beeldtaal oplossing. Next level designs die je merk echt tot leven brengen. Creatief in alles. Loyaal en collegiaal.

Shirley van Irsel

Fotografie / Design / DTP

Weet verrassend uit de hoek te komen met kleurrijke designs. Altijd een frisse en vernieuwende blik op de opdracht. Naast grafisch, ijzersterk in fotografie. Gaat er graag op uit om bijzondere locaties en/of mensen vast te leggen. Spot on! Zorgt voor de vrouwelijke touch binnen het team. Gaat geen creatieve uitdaging uit de weg. Vernieuwend, mensenmens, creatief en sportief!