Eetbar Marktzicht

Een nieuw restaurant met zicht op de Markt van Oosterhout. Eetbar Marktzicht. Deze opdrachtgever was op zoek naar een frisse trendy uitstraling, die vooral het jongere publiek in Oosterhout aanspreekt. Een plek waar je terecht kan voor een klein hapje, gerechtjes om te delen, maar ook kan dineren. Waar je met je vrienden een (speciaal) biertje kan drinken of kan sippen van een mooie cocktail of mocktail.

Jong, trendy met een botanisch gevoel. Vlees, vis, vega, hapjes en drankjes. En dat proberen in één gevoel te vangen. In een logo, een huisstijl, menukaarten en raambekleding tot aan de vetvrije papiertjes voor de burgers.

We hebben gekozen voor twee basiskleuren, petrol en goud en daarbij hebben we elementen van de aankleding van de zaak terug laten komen waaronder de patronen van de verschillende soorten behang. De menukaarten zijn door ons samengesteld uit een op maat gemaakt en bedrukt achterbord waarop de verschillende kaarten voor borrel en bites worden gemonteerd met boekschroeven. De kaarten voor diner zijn afgedrukt op speciaal kunststof materiaal dat goed tegen een gemiddeld avondje horeca kan en dag na dag netjes op tafel verschijnt.

Een opdracht met een kop en een staart, waarbij Publipush de ruimte krijgt om mee te denken in creatieve oplossingen, dat is waar wij op ons sterkst zijn. Proost.

    Bekijk website
    Terug