Rebranding Delta Onderwijs

Een Rebranding voor Delta Onderwijs. Echt iets voor Publipush dus. De concrete vraag vanuit Delta Onderwijs aan Publipush: Kunnen jullie helpen bij een update van de huisstijl voor Delta Onderwijs? Ons antwoord was, uiteraard, volmondig ja. Maar we waren eigenlijk reuze benieuwd naar de vraag achter de vraag. Waarom een nieuwe huisstijl? We zijn daarom eerst begonnen aan de positionering van Delta Onderwijs.

Naast de invalshoek als creatieve partner hadden we hierbij nog een voordeel: we zijn ook stakeholder. Want met onze eigen kinderen op diverse basisscholen die een deel uitmaken van Delta Onderwijs en ervaring als creatief leverancier aan meerdere basisscholen was de organisatie voor ons niet nieuw.

‘Bevlogen onderwijs voor de wereld van morgen’ als uitgangspunt
Onze toegevoegde waarde als merkmakers is dat we verder gaan voor onze opdrachtgevers. Dat deden we graag voor Delta Onderwijs. Samen gingen we de uitdaging aan om verder te kijken dan alleen het logo en een aantal huisstijldragers. Omdat we gaan voor het best mogelijke resultaat en geloven in de combinatie van het juiste verhaal mét de juiste uitstraling. Alleen dan kunnen we de juiste snaar raken, mensen fan maken en zorgen we samen voor trotse ambassadeurs van het merk Delta Onderwijs: kinderen, ouders en medewerkers.

Als eigenheid, vertrouwen, ontwikkeling en verbinding Delta Onderwijs het beste kenmerken, is het van belang deze waarden ook uit te stralen. Nou, daar zijn we mee aan de slag gegaan. En met resultaat: een mooi concept en sterke nieuwe identiteit wat de authenticiteit en bevlogenheid van Delta als organisatie onderstreept.

Haar 4500 leerlingen en 500 onderwijsprofessionals zijn de beste ambassadeurs voor het merk Delta Onderwijs. Zij vormen samen de bouwstenen van de gehele organisatie. Van het merk wat iedere dag werkt aan de wereld van morgen. Die zit namelijk vandaag in de klas van een van de 19 scholen van Delta Onderwijs.

Publipush tekende voor de nieuwe merkidentiteit, de website, de signing van gebouwen en bussen, social visuals, infographics en veel verschillende huisstijldragers. Met heel veel plezier, uiteraard op de ‘Publipush manier’.

  • Klant

    Delta Onderwijs

Bekijk website
Terug